Handelsbetingelser:

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende såfremt parterne ikke ved skriftlig aftale har fraveget dem.

Vi klipper alt pyntegrønt kort tid inden levering, så det er friskklippet når det leveres. Det er dog ligeså vigtigt hvordan grøntet behandles efter det er klippet og leveret. Alt pyntegrønt skal sættes på stab senest 24 timer efter levering, da det ellers kan tage varme, hvilket medfører nåletab. Det anbefales alt pyntegrønt placeres på et køligt og skyggefuldt sted, f.eks. nordsiden af kirken eller andre bygninger. Det anbefales at pyntegrøntet vandes hver morgen og hver aften, så længe at dagstemperaturerne er over 10 grader celcius.

Garanti for nålefasthed ydes ikke på varer klippet før d. 1. november, da temperatur og afmodning af grøntet ikke altid kan anses for at have været tilstrækkelig i oktober måned.

​ Sætter man ikke pyntegrøntet på stab indenfor 24 timer efter levering, så bortfalder enhver reklamationsret. Berettigede reklamationer må fremsættes senest 48 timer efter varens modtagelse, da der er tale om en levende vare med begrænset holdbarhed. Reklamationer fremsendes skriftligt til info@grantek.dk.

Levering af mindre end 1000 kg pr leverance tillægges fragt på 750 kr. ex moms.

​Annullering af allerede bekræftede ordrer kan kun ske mod dokumentation af force majeure forhold, som hindrer køberen i at aftage grøntet.​​

Alle priser angives i Danske Kroner (DKK) excl. moms.

Alle uoverensstemmelser afgøres efter dansk lovgivning og af de ordinære danske domstole. Værnetinget er sælgers værneting.